Ik heb een folderwijk. kwam langs huis met handdoek in brievenbus, tegen tocht. Moet ik die weghalen of niks geven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik zou gewoon even aanbellen en als ze niet open doen hebben ze pech.Als ze post willen ontvangen moeten ze niet de brievenbus dichtmaken.Of het moet zijn dat ze een noodbrievenbus hebben in de vorm van een emmer met een gleuf in de deksel.

Zou zeker de handdoek niet weghalen,hij zit er met een wel bepaald doel:dus eventjes geen folder

Ik zou hem onder de deurmat leggen, zodat ze weten dat je wel bent langs geweest. En dan zullen ze wel begrijpen dat je het niet door de brievenbus hebt gedaan. Toegevoegd na 2 minuten: Of het nou plastic omheen zit of niet.

Zeker niet weghalen. De mensen die dat doen, zijn op dat moment bewust dat ze geen post kunnen ontvangen. Dus gewoon het huis overslaan.

Is moeilijk. Als je de handdoek niet weg haalt, kunnen ze gaan klagen dat ze geen folders hebben gehad. Aanbellen, zou je kunnen doen. Maar als straks heel de straat een handdoek in hun brievenbus gaat doen ben je lekker lang bezig met je wijkje. Als ze folders in plastic zitten kun je het toch alsnog naast de deur leggen?

De handdoek laten zitten en de folders achter de deurknop klemmen. En dan bij de organisatie van de folders melden dat je dat zo hebt gedaan. Mocht er dan toch eventueel een klacht komen dan weten ze waarom je het zo hebt gedaan.

Overslaan, maar ook niet met een nieuwjaarskaartje bij die mensen aan de deur komen. (tja, wat motte we nou?)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100