is verzekeringsarts verplicht om gesprek thuis te laten plaatsvinden indien ik niet in staat ben om daarheen te gaan?

Hoi
Ik zit nu een jaar in de ziektewet door een enorm heftige chronische spierspannings hoofdpijn tezamen met een bipolaire stoornis. Ik ben nu 1x opgeroepen om op gesprek te komen en heb mij hiervoor ziek moeten melden. (Bij spanning, in dit geval heeeel veel spanning omdat ik als de dood ben om door zo'n verzekeringsarts hersteld verklaard te worden aangezien in nog maar 24 ben wel vanaf mn 14e met deze hoofdpijn gewerkt heb dus dat nu ook nog wel zou kunnen, ontstaat er een episode waarbij zelfs het minste zuchtje wind al een snijdende pijn in mijn hoofd veroorzaakt waardoor je spontaan in janken uit zou kunnen barsten. Waar het niet dat huilen mijn hoofdpijn nou ook niet echt ten goede komt zegmaar)
Einde van de middag belt de verzekeringsarts op met de mededeling dat ik maar moet komen en dat tot die tijd mijn uitkering opgeschort wordt. Op de uitleg dat dat voor mij gewoon onmogelijk is zegt meneer "ik ben geen boeman komt u nou maar gewoon dan geef ik gelijk door aan de administratie dat ze de betaling weer hervatten". Uit alles schemerd door dat hij bij voorbaat al uitgaat van aanstellerij en mij hoopt te kunnen dwingen toch te komen door de geldkraan dicht te draaien. Ik heb nogmaals aangegeven dat dat onmogelijk is voor mij maar dat ik opensta voor alternatieven om alsnog aan mijn verplichting te kunnen voldoen. Ik heb hem driemaal aangegeven dat ik hem verzocht hier thuis langs te komen. Hier deed meneer niet aan en hij hing zo op. Inmiddels 2 maanden geleden

Weet jij het antwoord?

/2500

Met de door jou beschreven kwalen ben je nog steeds in staat om te reizen. Derhalve zal de bedrijfsarts/verzekeringsarts niet bij jou aan huis komen. Mijn advies: vraag een vriend, vriendin, familielid of andere goede kennis om met jou naar de verzekeringsarts te gaan, als jouw uitkering je lief is. (Het is beter om in elk geval NIET alleen te gaan, want dan wordt je sneller beter verklaard).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100