Verstuurd Zilveren Kruis Achmea ook post op zaterdag?

Ik wacht op een belangrijke brief. Nu zou deze officieel op 14 april verstuurd moeten zijn, maar dat is dus op een zaterdag.. Zou zilveren kruis in het weekend wel post versturen?? Klantenservice is wel open... Wie weet dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het in de pijpleiding Zit kunnen Ze het later afdrukken. Omdat ze zoveel brieven per dag versturen kunnen ze niet alles de zelfde dag afdrukken.. Dus dan zal het zaterdag wezen. Zelf heb ik ook zka meestal krijg ik stukken op dinsdag. Mijn machtiging voor een operatie duurde totaal een een week. Wist dat ik de machtiging had, lag week later op de mat.

Mijn ervaring met Zilveren Kruis Achmea is niet dat ze op zaterdag post versturen. Als de Klantenservice wel open is, dan betekent dat dat ze klantvriendelijk zijn (geworden), maar of de klantenservice (callcenter) ook al de post gaat versturen vraag ik mij af ? De meeste bedrijven sturen hun post op vrijdag weg en ja dan als ze snel zijn (de post) zou je het op zaterdag kunnen ontvangen. Maar als ze zeggen dat het op 14 april (zaterdag) verstuurd is... dan is het misschien een uitzondering !

Ze zouden het VOOR 14 april versturen en dat maakt duidelijk dat ze niet op zaterdag versturen. Dat is ook heel onlogisch. Ik werk zelf bij de post en op maandag is er haast geen zakelijke post. Zelfs al hebben ze het verstuurd: dan krijg je het alleen op maandag binnen als ze er een postzegel op hebben geplakt (dat is de enige post die wij bestellen op maandag, of je moet geluk hebben). Dus nee ze versturen niet op zaterdag en als ze het al hebben gedaan dan is de kans 99% dat je het toch pas dinsdag krijgt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100