overboeking van ing verzekeringen naar mijn ing betaalrekening duurt 3 dagen????

ik heb afgelopen woensdag een schade aan mijn woning gemeld bij mijn ing woonverzekering, alles afgehandeld, uit te keren bedrag werd meteen overgemaakt. nu heb ik net eens gebeld of het toch allemaal wel goed gegaan is. zeggen ze me dat het wel 3 dagen kan duren voor het op mijn rekening staat!!!! hoe kan dat van ING naar ING?????????kan iemand mij dit uitleggen want deze medewerker had hier geen antwoord op.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

INGverzekeringen staat apart van INGbank. Hoewel ze beide onder dezelfde naam lijken te opereren, zijn het afzonderlijke organisaties. Ook omdat ING de verzekeringstak INGverzekeringen gaat verkopen, is het ook niet te verwachten dat de veronderstelde samenwerking alsnog gaat ontstaan.

Omdat er mogelijk bij ING Verzekeringen intern goedkeuringen moeten worden gedaan. Medewerker zegt; word vandaag gedaan, word doorgezet naar een teamleider, financiële administratie en vervolgens komt het bij jouw terecht.. Het is maar net hoe snel die stapjes genomen worden.

Als iemand vandaag geld overmaakt naar je rekening, dan staat het er vandaag ook op. Dat zal dus ook voor die bank gelden. Ik denk dat ze het gewoon tegen je hebben gezegd om je tevreden te stellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100