Ik wil los van mijn zorgverzekering een tandverzekering afsluiten. Waar ik dat mogelijk?

Ik heb mijn zorgverzekering bij cz

Weet jij het antwoord?

/2500

bij elke verzekering kan dit Toegevoegd na 10 minuten: kijk op onderstaande link voor een overzicht van verschillnde verzekeringen

Bronnen:
http://www.tandartsverzekering.com/

Dat kan bij elke verzekeringsonderneming, maar waarom niet gewoon bij je eigen? Bij CZ zelf hebben ze een goeie aanbieding. Kijk hier maar eens: http://www.cz.nl/aanvullende-verzekeringen-voor-de-tandarts

Bij elke verzekering is het mogelijk. Echter is dit vaak aan het begin van het kalenderjaar/contractjaar.

heb je bij je eigen verzekering al gevraagd of ze deze aan bieden. het is meestal voordeliger om tandarts verzekering bij je eigen zorg verzekering te hebben. je kan natuurlijk bij andere verzekeringen ook terecht.je bent vrij om te kiezen.

CZ zou 25 % duurder worden voor zijn aanvullende verzekering, dus ik begrijp de behoefte om je tanden te verzekeren door een andere tandartsverzekering. Als je de aanvullende verzekering "los" neemt bij een andere zorgverzekering dan waar je de basisverzekering hebt afgesloten dan zijn er die 10 % extra premie rekenen.Dus orienteer je zodra de nieuwe premies en wijzigingen van voorwaarden eind deze maand bekend zijn.

Dat kan overal. Een lage premie is daarbij niet het belangrijkst maar wat er gedekt wordt. Ook is belangrijk wat voor intredekeuringen ze hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100