Vader geeft akkoord inwonen, maar bewindvoerder en WMO begeleiding niet, wat te doen?

Mijn vader(verstandelijke beperking en heeft een denk vermogen van een 8 jarig kind) geeft aan dat ik en mijn vriendin bij hem mag wonen, alleen zijn bewindvoerder en begeleiding zeggen dat wij daar niet mogen wonen. Bewindvoerder zegt i.v.m subsidies van vader en de begeleiding maakt heeft hem bang gemaakt dat hij dan in geld problemen komt. In oktober heb ik navraag gedaan bij de sociale woningbouw en zij geven in een brief aan dat vader en de bewindvoering niet akkoord gaan met het inwonen/bijwonen terwijl vader zegt dat hij nooit met de sociale woningbouw heeft gesproken!

Ik heb verteld tegen zijn begeleiding dat wat de bewindvoerder zegt niet klopt en er zelfs op vooruit gaat. Met alles omdat alleen wonen duurder is dan met meerdere omdat we alles dan per ratio eerlijk verdelen. Kunnen jullie dit ook nagaan alstublieft en welke daadkrachtige stappen kan ik zetten om mijn vaders en onze wil te doen verwezenlijken.

Situatie:
Vader heeft oudeWajong 75% - 100 % en werkt via sociale dienst bij de gemeente hier krijgt hij boven op zijn Wajong €150 per maand extra.
vader is eigen rechtspersoon
Huur €700
Water en energie :weet ik niet
Ik heb oudewajong 75%-100
Mijn vrouw werkt nog niet i.v.m. IND aanvraag na goedkeuring. Wil zej hier zo snel mogelijk werken. Zal ongeveer 1200-1500 netto zijn
En zijn van plan om alle kosten door drieën te delen.
Volgens mij ook mogelijk om tijdelijk max 8 maanden bij iemand te wonen zonder toeslagpartner te worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat te doen: Geef dit plan op, en maak een ander plan. Je vader staat niet voor niets onder bewind en je geeft zelf aan dat je vader het verstand heeft van een 8-jarige. Je vader kan dus niet goed beslissen en toestemming geven, EN het zou ook nog eens zomaar kunnen zijn dat hij wel degelijk met de woningbouw heeft gesproken maar dat vergeten is of jou naar de mond praat. Verder; zorg er ook eerst maar eens voor dat je partner echt een baan vindt. De bewindvoerder heeft groot gelijk dat er niet gerekend wordt met en op een inkomen dat er misschien komt maar er nu gewoon niet is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100