Bestaan er leningen van maximaal 500 euro, die je per maand kan afbetalen?

Daarmee bedoel ik niet een krediet op betaalrekening.
Wat is dan het minimale bedrag dat je moet lenen?

Toegevoegd na 26 minuten:
Verder moet er geen inkomenseis zijn en moet deze verpreid kunnen worden over 3 of meer maanden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, die zijn er idd, zie hier een (belgisch) voorbeeld. Minileningen van 50 tot 500 € Terugbetalingstermijn van 15 tot 30 dagen Eenvoudige aanvraag: per sms of online Strikte beveiliging Waarom een minilening? Een minilening, ook minikrediet of microkrediet genaamd, kan zeer handig zijn bij onverwachte kosten. Autoschade opgelopen? Een tv reparatie? Je laptop kapot? Onze toestellen doen niet altijd wat we willen! Een minikrediet is ook handig in andere situaties: bij tijdelijk geldtekort, voor je aankopen, als je een feestje niet wilt missen,... Ook hier zijn er ontelbaar veel situaties mogelijk. Conclusie: een minilening, da's handig, gemakkelijk, veilig en snel*!. Lees hier enkele testimonials van mensen die reeds een Ferratum minilening of minikrediet namen!

Bronnen:
https://www.ferratum.be/

Ja, dat kan. Dat heet: Minilening of flitskrediet Flitskredieten zijn leningen die binnen drie maanden terug betaald moeten worden. Vaak gaat het om kleinere bedragen. Ook aanbieders van flitskredieten moeten zich houden aan de regels van consumentenkrediet. Dat betekent dat zij niet meer rente mogen vragen dan het maximale rentepercentage. Het maximale rentepercentage is de wettelijke rente plus een verhoging van 12 procent. https://www.saldodipje.nl/?gclid=CK3kobGX8LUCFQtY3godNx8Asg https://www.ferratum.nl/?gclid=CM64vbuX8LUCFUaN3godtT0AyQ

Ja die bestaan. Internet en krantenadvertenties genoeg waar je zonder enige verantwoording een mini krediet kunt verkrijgen. Maar pas daarmee op!!! Zulke leninkjes zijn niet vrijblijvend en leiden vaak tot herafsluiten van nieuwe kredietjes om de vorige lening af te kunnen betalen. De termijnen zijn kort en zeer strikt; niet op tijd aflossen betekent torenhoge boete vorderingen naast de te betalen rente die dan vaak weer met een nieuwe lening afgedekt moet worden. Gevolg is dat mensen die deze leningen aangaan van de regen in de drup komen en jaren lang vastzitten aan een opeenstapeling van leningen om af te kunnen betalen. In de UK (Engeland) heeft dit fenomeen al geleid tot enorme problemen waarbij hele gezinnen in diepe armoede zijn geraakt, enkel en alleen omdat men door wat tegenslag de eerste lening niet tijdig kon terug betalen. Alleen door oversluiten van een nieuwe lening en daarna weer een etc. om de vorige schulden af te lossen worden families gedwongen om in armoede te leven.... Ik zeg....niet doen!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100