Mijn exvriend, waarmee ik destijds samenwoonde, heeft toen een lening/belegging afgesloten, nu krijg ik daarvoor een brief. Wat nu?

Het bovenste stukje van de tekst kan ik door het envelopvenstertje net lezen: uw huis en uw spullen.
Kom ik daardoor in de problemen? Zijn naam staat erop, met mijn adres (zijn oude adres).

Toegevoegd na 41 seconden:
Ik wist overigens helemaal niets daarvan. Hij deed wel meer stiekeme dingen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Retour afzender et "woont niet op dit adres". De lening staat op naam, niet op adres. Dus de lening blijft van hem, en niet van de bewoner van dat adres (jij dus in dit geval) Niet openen, hij is immers niet van jou! Privacy. Toegevoegd na 1 minuut: Retour afzender MET (m vergeten) Toegevoegd na 29 minuten: Mijn reactie kan ik niet bewerken (of weet iemand hoe dat moet?) maar gewoon, heel goed idee van je. De rest zeg je zelf ook al! (sorry)

Zoals de schrijver hierboven al aangeeft is een lening op naam en niet op adres echter is het ons niet bekend of de ex vriend volgens de gemeentelijke basis administratie nog op jouw adres is ingeschreven. Staat uw ex vriend nog op uw adres ingeschreven mag de leningverstrekker op de goederen in uw huis waarvan u niet kunt aantonen dat ze van u zijn beslag leggen. Het is dus noodzakelijk om bij de gemeente te informeren of uw ex vriend nog altijd op uw adres is ingeschreven, is dat zo dient u hem terstond te laten uitschrijven. Stuur in iedergeval de brief terug met de vermelding dat geadresseerde verhuisd is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100