Welke universitaire studies hebben te maken met marketing?

Ik heb geen voorkeur voor een stad, ik zit nu in mijn examenjaar VWO en wil volgend jaar graag iets met marketing gaan doen. Er bestaat geen 'Marketing' studie, bij welke studies komt marketing aan bod?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Aan de universiteit van Rotterdam kan je gewoon marketing management studeren International faculty at Rotterdam School of Management,ErasmusUniversityteaching students on the MSc in Marketing Management programme are able to demonstrate marketing strategies and tactics that in

Bronnen:
http://universitairemasters.nl/universitei...

In ieder geval lijkt 'Communicatiewetenschappen' me er eentje. "De impact van media en communicatie op individuen, groepen en de samenleving staat centraal in zowel maatschappelijke debatten als onderzoek. Hoe beinvloedt internet het leven van jonge mensen? Wat is de rol van de media en communicatie in politieke participatie en burgerschap? Wat zijn de effecten van de gezondheidscommunicatie, reclame en PR-campagnes? Communicatiewetenschap bestudeert de inhoud, toepassingen en gevolgen van media en communicatie, in het bijzonder op het gebied van Persuasive Communication, Political Communication, Youth and Media, en Corporate Communication." aldus de bronsite. Ik vraag me echter af of marketing een echte wetenschap is. Is er een algemeen aanvaarde algemene theorie op dit gebied? Kleeft er niet een hoog 'gebakken lucht'-gehalte aan?

Bronnen:
http://www.uva.nl/disciplines/communicatie...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100