Doen we er niet goed aan om nu toch echt goud te gaan kopen voor als over een jaar of anderhalf de euro geen cent meer waard is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zeg het niet te hard, want als iedereen dat gaat doen is het straks zeker niets waard:)

Wie zegt dat dat zo is? Misschien stijgt de euro juist wel in waarde, waardoor de goudprijs daalt.

Alleen als de andere munten niet stijgen.

De goudprijs ligt op dit moment op een hoogtepunt. Mocht je in goud willen investeren,dan loop je op lange termijn een risico. Het zal altijd een bepaalde waarde behouden. Maar ,,als je op een gegeven moment wilt verkopen dan heb je kans dat je minder beurt dan wat je ervoor betaald hebt. Goud is altijd een goede belegging geweest. En ten alle tijden om te wisselen voor geld. En als de euro ooit verdwijnt of de dollar,toch zal goud zijn waarde houden.

3 jaar geleden lag de goudprijs op 1000 (nu op 1500). De goudprijs zou ook kunnen zakken. Dus om te bekijken of we er goed aan doen moet je de toekomst kunnen voorspellen

https://www.thesilvermountain.nl/ Dit is volgens mij dé website om fysiek goud te kopen. Let wel, fysiek. Beleggen in goud kan, maar stort de markt dan in dan heb je alsnog niets omdat je hebt belegd in goud en niet fysiek goud hebt gekocht. Vorig jaar december heb ik er over nagedacht om 1 troy ounce gouden munt te kopen (31.103 gram goud). Toen was de goedkoopste (!) € 1.140. Nu kijk ik er weer op en is de goedkoopste € 1.130! (weliswaar een speciale prijs, maar het is de goedkoopste) De gemiddelde prijs is nu € 1.155. Die € 15,- staat ongeveer gelijk aan de inflatie en aan de rente. Je wordt er dus niet rijk van. Om antwoord te geven op je vraag: Als de euro over anderhalf jaar geen cent meer waard is dan kan je inderdaad het beste nu (fysiek) goud gaan kopen. Het is leuk om te doen, goud kopen, je loopt wel wat risico (diefstal) en rijk zul je er niet van worden. Maar als je écht van mening bent dat de euro over anderhalf jaar niets meer waard is, doen!

'k Zou eens kijken naar linders-goudenmunten.nl, scheelt tientjes met silvermountain.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100