Kan ik ergens een overzicht vinden van alle banken waar ik bewust of onbewust een (spaar)rekening heb lopen? zoals b.v. Pensioenoverzicht.nl...

Toegevoegd na 15 uur:
Ik ben verhuisd en de nieuwe bewoners van mijn oude huis gooien mijn post weg. Ik heb verschillende spaarloon rekelingen gehad waar ik eens per jaar een overzicht van kreeg maar ik zou niet meer weten waar. :-(

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja,mits je inzage hebt in de jaarlijkse meldingen van de banken aan onze vrienden van de belastingdienst, die voor ons het overheidsgeld moeten binnenhalen Toegevoegd na 2 minuten: Overigens een goede vraag, want als je een aantal jaren het geld niet opvraagt dan kan de bank zich het geld toe-eigenen. Toegevoegd na 1 dag: Spaarloonrekeningen zijn vaak gekoppeld aan de werknemers van het bedrijf. Als je de bedrijven waar je hebt gewerkt opbelt, dan zullen zij wel weten met welke "spaarloonbank" ze in die tijd zaken deden.

Je kunt een overzicht van je bankrekeningen zien via internetbankieren, via de site van je bank kun je inloggen, en zie je al je rekeningen je ziet ook wat er in is gegaan en wat er uit is gegaan.

Als jij niet weet dat je een bankrekening hebt kan je dat niet ergens controleren. Toegevoegd na 7 uur: Als jij bij TnT een verhuisbericht hebt ingevuld dan krijgen deze meestal verzekeringen bericht van je verhuizing. Anders kun je als nog een post verzenden nemen bij TNT kost een paar centen maar je krijgt wel al je post. en kunt dan alsnog zorgen dat ze het juiste adres van je krijgen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100