Word mijn terrugave inkomstenbelasting verrekent met mijn schuld kindertoeslag, ondanks dat er al een loonbeslag is op mijn salaris?

Weet jij het antwoord?

/2500

Gaat daar maar wel van uit. word ook aangegeven bij je definitieve aanslag. dat het verekend word. heb het ook gehad terwijl er niet eens loonbeslag was maar wel een betalings regeling

Nee, deze wordt niet automatisch verrekend. Dat heeft er mee te maken dat het een andere vorm van belasting is. Stel je hebt eerst teveel Kinderopvangtoeslag gehad en vervolgens te weinig, dan zal dit worden verrekend omdat het een zelfde soort van belasting/afdeling is. Dat heeft ook te maken met persoonlijke en bedrijfsmatige aansprakelijkheid. Bovendien zou het niet slim zijn van de BD, want zo lopen ze verhogingen mis. Nog een tip waar je misschien wat aan hebt, er zijn diverse financiele hulpverleners die worden betaald door de staat die je misschien kunnen helpen (financiële coach dat soort dingen) Deze mensen zorgen vaak voor een betalingsregeling. Want van verhogingen wordt je niet beter. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100