Hoe weet je of je belasting kan terugvragen? (<18 jaar)

Ik heb in 2011 tot 31-12 een half jaar een bijbaantje gehad. Op mijn loonstrookjes stond altijd achter Loonheffing, Loonheffing BT, Fiscaal loon BT, Premie WW, Premie ZVW WN en ook Premie ZVW WG een waarde van 0,00.

Mij lijkt daarom dat er niets is dat ik of mijn werkgever onterecht betaald hebben, ook al heb ik niet het hele jaar gewerkt. Is er inderdaad niets terug te vragen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je twijfelt, is het slimste dat je kunt doen: het belastingformulier downloaden en invullen. Dan wordt de berekening voor je gemaakt, is het 0 dan laat je het zo; krijg je geld terug, dan verstuur je dat aangifteformulier en komt het vanzelf in orde. Als je geld zou moeten betalen, krijg je doorgaans automatisch een formulier toegezonden.

kijk even op CNV jongeren daar kan je veel info over zulke dingen vragen en ze willen je ook nog helpen!

Met een heffing van 0 kun je niets terug vragen. Als er een loonheffing meer dan 20 euro kun je het terugvragen met een tj biljet Toegevoegd na 2 uur: Je kunt via de gewone aangife b 2011 gewoon digitaal indienen, heb ik ook gedaan voor mijn broertje hij krijgt 200 euro terug. Je hoeft niet voor een bepaalde datum de aangifte te doen alleen sam Duurd het iets langer dat je het terug krijgt. Toegevoegd na 2 uur: Lees even de link van de Belastingdienst

Bronnen:
http://www.belasting-hypotheek.nl/belastin...
http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/conn...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100