Hoe kan ik belasting terugvragen zonder jaaropgaaf?

Ik heb het afgelopen jaar tot en met november bij Albert Heijn gewerkt en ik ben in oktober begonnen bij kruidvat. Ik heb dus twee maanden twee baantjes gehad. Bij Albert Heijn is er altijd loonheffingskorting toegepast en heb ik nooit belasting betaald. Bij kruidvat is de loonheffingskorting niet toegepast, omdat ik toen ik daar begon al een andere baan had. In de maanden oktober, november en december heb ik daar loonbelasting betaald en dit wil ik graag terug vragen. Daar heb ik een jaaropgaaf voor nodig van Albert Heijn en van Kruidvat. Die van kruidvat heb ik, die van Albert Heijn niet. Het is mogelijk om mijn jaaropgaaf van Albert Heijn online te downloaden, maar ik weet mijn wachtwoord en gebruikersnaam van die site, Accounting Plaza Pay Clear, niet meer. Ik kan op die site dus niet inloggen.

Weet er iemand of het ook mogelijk is om mijn loonbelasting, 75 euro, terug te vragen zonder jaaropgaaf van Albert Heijn, of weet er iemand hoe ik ervoor kan zorgen dat ik weer kan inloggen op die site. Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De belastingdienst heeft jouw gegevens opgeslagen. Als je aangifte doet, in jouw geval met de bedoeling om loonbelasting terug te krijgen, dan zul je zien dat jouw inkomsten al staan ingevuld op jouw formulier dat je digitaal opvraagt en invult. Makkelijk toch? Succes. Toegevoegd na 4 minuten: Je kan kiezen om het formulier mét of zonder inkomsten te krijgen, jij kiest uiteraard mét. Toegevoegd na 7 minuten: PS: op elke site kun je je inloggegevens opvragen als je die niet meer weet. Moet bij AH toch ook mogelijk zijn? Staat er nergens een balkje dat je kan aanklikken met: wachtwoord vergeten, of gebruikersnaam vergeten? Klik dat aan en in het mailtje dat je daarna krijgt, staan gegevens waarmee je weer in kunt loggen.

Je kunt ook achteraf nog bij Albert Heijn je jaaropgaaf aanvragen neem ik aan, even bellen of schrijven lijkt me handig. Verder heb je inderdaad - zoals iemand al schreef - de vooringevulde aangifte. Als je het programma download ná 1 maart, staan je gegevens er al in. Je moet dit uiteraard nog wel controleren. Als je geen jaaropgaaf hebt, doe je dit door je salarisstroken van de maanden dat je hebt gewerkt, bij elkaar op te tellen. Volgens mij staat er in het programma zelfs een rekenhulp, en kun je aangeven of je de jaaropgaaf gebruikt of de maandstrookjes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100