Hoe kan ik zorgen dat de belasting dienst uitbetaald waar ik recht op heb. ondanks alle bezwaren en telefoontjes en inschakeling van het stellateam.

Weet jij het antwoord?

/2500

als je er echt recht op hebt en je kan dit ook aantonen, dan kan je desnoods via de rechter laten afdwingen, dat de belastingdienst tot betaling overgaat. overleg eens met het juridischloket of een advocaat.

Hoe weet je zo zeker, dat jer recht op hebt en wat was het antwoordt van de belastingdienst op je brieven?

Als zelfs het Stella-team niets aan uw klachten heeft kunnen verhelpen moet er wel echt iets zijn misgegaan in de communicatie tussen u en de Belastingdienst. Communicatie vraagt 2 partijen met goede wil. Brieven, verzoeken, bezwaarschriften hebben alleen zin als ter zake kundig en duidelijk het probleem of het bezwaar wordt aangegeven. Daarbij kan het zijn dat er tijdig professionele hulp wordt ingeschakeld. Dat hoeft niet altijd een belastingconsulent of fiscaal jurist te zijn. Veelal is inschakeling van bijvoorbeeld vakbond / ouderenorganisatie o.i.d. al voldoende om de benodigde (gratis) belastinghulp te krijgen. U geeft niet aan op welk probleem u stuit. Terugbetaling toeslag, IB-aangifte, klacht over medewerker? Noem alle mogelijkheden maar op. Ik zou u graag (gratis) van advies dienen, maar wat is uw probleem met de Belastingdienst ??? Waarschijnlijk is in dit stadium (mosterd-na-de-maaltijd-bericht) uitsluitend nog professioneel en betaald advies mogelijk. Dat geeft geen garantie dat uw probleem wordt verholpen. Misschien zijn er nog ambtshalve verzoeken mogelijk o.i.d. Ik wens u veel wijsheid en succes toe. Toegevoegd na 1 minuut: De link: bezwaar en beroep - Belastingdienst kent u ongetwijfeld. 30 bladzijden met nuttige informatie: http://download.belastingdienst.nl/belastingdienst/docs/bezwaar_beroep_of_verzoek_aa1341z9fd.pdf

heb je de ombudsman al geprobeerd?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100