Wie weet waar ik een origineel halloweenkostuum vandaan kan halen?

Wie weet waar ik een origineel halloweenkostuum vandaan kan halen?! Het is vaak voor vrouwen of de duiveltjes of de heksenjurken! Best leuk maar allemaal zelfde idee.. Ik wil nu eens wat anders maar kan niet veel vinden.. Iemand tips?!

Weet jij het antwoord?

/2500

zelf maken dan of zelf ontwerpen zodat ie gemaakt kan worden.

Misschien zelf maken met heel veel leuke spullen die ik gisteren bij de Xenos zag liggen.

Hier een paar sites. Verder kun je ook iets simpels bedenken en bij de feestwinkel nog wat leuke kleine dingetjes erbij kopen? (Zo was ik vorig jaar 'een bruid van een vampier' met kleding van thuis, had alleen 2 tanden moet kopen) Of bij de feestwinkel een geheel kostuum vinden.

Je kunt als Morticia Addams uit de Addams family Marijke van Helwegen Cruela deVil (101 dalmatiers) met wat speelgoedhondjes om je heen. Je kunt ook als grote spin gaan met harige poten Met schmink en plastic neuzen/ ogen/ oren kun je ook hele gave gezichten maken en dan hoef je met kleding niet zo veel toe te voegen.

zelf makken of Naar een feest winkel

TYP het in bij google en dan kun je ook genoeg resultaten vinden, bij gree,s winkel kan je ook leuke dingen halen in Hogeveen, Marktplaats kan ook nog, of je maakt je kostuum gewoon zelf!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100