Tips voor 18e verjaardag?

Morgen is het zover :D Ik geef thuis (huis ouders) een feest voor ongeveer 10-15 mensen. Heeft iemand tips?

Toegevoegd na 2 dagen:
Het feest zag er zo uit: iedereen nam iets zelfgemaakts mee (voedsel), LP's draaien (frank zappa, the band, bob dylan, james brown, pink floyd, simon&kipsky, etc.), er werd pianogespeeld, gefilosofeerd, hartjesbalonnen ondergetekend, we hebben stukken taart verloot met een wedstrijd vreemde-woorden-uit-het-woordenboek-raden, er is gegeit en gelold > topverjaardag! Bedankt voor alle tips!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Tja, zorgen dat je heel goed afspreekt met je ouders dat ze niet thuiskomen :)

Ik weet niet wat je normaal tijdens een verjaardag doet. Ik werd eind 2008 18, en toen heb ik het net zo gevierd als m´n 17e, alleen mocht ik voor het eerst 18+ spullen kopen voor het feest (drank hè), zonder dat anderen dat hoefden te doen. Maak er een groot feest van met z'n allen, en misschien is het leuk om ook wat vrienden uit te nodigen. Toegevoegd na 35 seconden: En gefeliciteerd natuurlijk ;-)natuurlijk

Dat is een mijlpaal! Zorg dat je genoeg eten en te drinken in huis hebt. Wat leuk is, om een vuurkorf buiten aan te steken, kun je af en toe ook gezellig buiten staan. Gezellig, vuurtje in de sneeuw. Vraag of mensen iets voor je willen opschrijven in een boek. Hun gevoelens over jou. Wat ook heel erg leuk is als herinnering; koop een canvas doek met wat penselen en verf en vraag iedereen die komt om iets op het doek te schilderen. Na afloop heb je een mooi schilderij die je altijd aan je 18e verjaardag herinnert. Alvast gefeliciteerd en heel veel plezier morgen.

Tjongejonge, je bent toch al 17 keer eerder jarig geweest? Of is dat toen nooit gevierd? Maargoed, 18 jaar is toch wel een mijlpaal. Tip: Veel sterke drank in huis halen (mag je morgen zelf kopen joepie) en vrijdag vrij nemen om bij te komen van de kater. Dan vrijdagmiddag naar Amsterdam de halve dag in een coffeeshop hangen en een gigolo bezoeken. 's avonds eerst naar het casino en daarna gaan stappen, naar zo'n hippe 18+ toko..

Gefeliciteerd!!!! - lekkere hapjes zelf maken zoals hete gehaktballetjes, sateh. - Muziek op de wisselaar zetten: Altijd goed voor een verassing - Buiten een 'zweedse fakkel' aan zetten Toegevoegd na 28 minuten: zweedse fakkel:

je kan een paar mannelijke strippers uitnodigen is weer eens wat anders dan een normaal feestje.

Lees wat voor uit het werk van de dichter John 'O Mill. Die zijn heel geestig. Er is wel het e.e.a. te vinden op internet.

Ik weet niet of je ouders erbij zijn ,maar weet je wat leuk is om te karaoke. Ik weet natuurlijk niet of je die mogelijkheden hebt. Je kan ze ook huren zo'n apparaat. Ik kan je garanderen dat je een hoop lol hebt. Mits het van je ouders mag hoor ;-) Met of zonder karaoke kun je zorgen dat de het een leuke verjaardag wordt met een gezellige sfeer en je vrienden. Nogmaals alvast van harte.

Alvast van harte gefeliciteerd!! Ik ben morgen zelf ook jarig! Dubbel feest! Ik ga simpele hapjes maken, laat de gasten komen en laat ze zelf hun drinken pakken. Krijg je gelijk meer bewegingen in huis en spreken de gasten elkaar op een andere manier. Bij mij altijd zeer geslaagd! Succes en veel plezier!

Haha, vergeet vooral niet boodschappen te doen! ;-) En nodig gezellige, leuke mensen uit... Dan kan het bijna niet meer fout gaan! Fijne verjaardag morgen!!!!!

GEFELICITEERD :D:D:D:D Ik zou een auto vragen. Heel veel plezier morgen ;-)