komt de koningin nog wel naar amstelveen volgend jaar? of komt mijn stadje weer onderaan de wachtlijst

de koningin zou dit jaar met koninginnedag naar amstelveen komen, maar omdat ze gaat aftreden gaat dit niet door komt ze volgend jaar dan alsnog naar amstelveen?

Toegevoegd na 47 seconden:
alleen dan met de koning natuurlijk!

Weet jij het antwoord?

/2500

Dán koning Willem-Alexander en koningin Máxima komen in 2014 naar Amstelveen: "De eerste Koningsdag zal worden gevierd in 2014 en zal worden gehouden op zaterdag 26 april. Dit omdat 27 april 2013 op een zondag valt. De Koninklijke familie zal deze eerste editie van Koningsdag vieren in Amstelveen en De Rijp. Deze gemeenten kunnen gebruik maken van het programma dat al was ontwikkeld voor Koninginnedag 2013. Toch zullen de beide gemeenten er rekenschap mee moeten houden dat Koningsdag een ander karakter zal hebben dan Koninginnedag." Toegevoegd na 1 minuut: Er staat "Koninklijke familie" dus de dan voormalige koningin Beatrix zal meekomen.

Bronnen:
http://nieuws-uitgelicht.infonu.nl/mens-en...

Koningsdag volgend jaar in Amstelveen Door de inhuldiging zal Koninginnedag in 2013 een ander karakter krijgen, maar de gemeente Amstelveen heeft de mededeling gekregen dat de eerstvolgende Koninginnedag, die voortaan Koningsdag zal heten, alsnog in Amstelveen met het Koninklijk paar zal plaatsvinden en wel op zaterdag 26 april 2014.

Bronnen:
http://www.amstelveen.nl/web/nieuws/Koning...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100