Hoe milieubewust is sinterklaas eigenlijk?

Ik vraag me dit eigenlijk af, omdat ik al de hele dag met het zinnetje "Sinterklaas het kan gewoon, een pakjesboot op groene stroom!" rond loop. En daar even geen logica in zie. Waarom het één met het ander te maken zou hebben. En waarom zou sinterklaas milieubewust zijn?

Toegevoegd na 54 seconden:
O ja...

De bewuste zin komt uit "Groene Stroomboot" van de Gebroeders Ko...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, je kunt alles van Sinterklaas zeggen, maar niet dat ie milieubewust is. Inderdaad, de fijne stofuitstoot van een stoomboot is funest. Maar ook de pakjes in de schoorsteen verstoren de optimale verbranding van de HR-ketels. Op die manier wordt veel meer CO2 geproduceerd dan nodig is. De energie, die nodig is voor het bakken van de pepernoten, daar kan een derdewereldland 4 maanden op teren. Laten ze daar eens wat aan doen!

Sinterklaas is heel milieubewust; hij heeft zelfs een vegetarische schimmel.

Ha, die Lezers; Je zou eens moeten weten hoe high-tech de roetfilters op de stoomboot zijn. En kadootjes gaan natuurlijk niet in de afvoer van HR-ketels. En onze pepernoten worden tegenwoordig ook duurzaam gebakken. Ik maak me alleen af en toe wat zorgen over Amerirco's methaanuitstoot.

Sinterklaas is een echte vervuiler.Als je ziet hoeveel plastic rommel hij op één dag uitdeelt...Iemand zou de lieve man eens moeten duidelijk maken dat wat minder nog meer dan genoeg is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100