Wanneer- en waarom zijn we ooit begonnen met het inpakken van kadootjes?

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat je dan kunt laten zien dat je geraakt bent omdat je niet wist wat erin zat... Dus het is een spel van geven en nemen...

Wanneer weet ik niet, waarom? Omdat het veel leuker is om iets te krijgen waarvan je niet weet wat het is. Het papier eraf scheuren is een deel van de spanning.

Een cadeautje krijgen is voor iedereen altijd een spannende gebeurtenis. Vooral voor de ontvanger, omdat het meestal nog onduidelijk is wat hij of zij gaat krijgen. Dit komt door de verpakking, die een stuk geheimzinnigheid met zich meebrengt. De werkelijke inhoud moet tot op het laatste moment een verrassing blijven. Voor de gever kan het ook extra leuk zijn om de spanning nog meer op te voeren door het cadeau op een originele manier te verhullen. Het verpakken van een cadeau is mooi, spannend en verrassend. Het verpakte cadeau kan door zijn uitstraling zowel de gever als de ontvanger en de eventuele toeschouwers veel plezier bezorgen. Bij Kadofeest.nl laten we je zien dat een verpakking meer kan zijn dan het vouwen van papier om een cadeau.

Waarom: omdat het dan altijd een verrassing blijft wat erin zit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100