met surprise wil ik een drumstel maken maar hoe?

Wat ik nodig heb ofzo en hoe zou handig zijn

Weet jij het antwoord?

/2500

Neem een paar blikken en bekleed en verf die.

hoe groot moet ie worden? anders zou je pannendeksels kunnen gebruiken op een bezemsteel. word je dit te groot dan misschien een koektrommel en moet het nog kleiner.....dan van stevig karton een reep papier knippen, dit vast nieten aan elkaar, de uiteinden dan, dit bekleden met papier, dan heb je een trom en de andere onderdelen maak je ook van dik uitgesneden karton en alles plak je op rietjes/stokjes uit de natuur. zoiets?

Ga naar een kringloopwinkel en koop een paar pannen en deksels. Neem dan een voorbeeldplaatje van een drumstel en maak het na.

Een paar oude emmers, en eventueel deksels + wat verf en of/bekleding voor de emmers. Standaards kun je maken van oude brei pennen of rechte takken die je kunt vinden in het bos.

Maak het in miniatuur met kleine blikjes (tomatenpuree, leverpastei, doperwtjes (Bonduel) etc.), keukenrol als trommelvel en elastiekjes om ze te spannen, en veel paperclips, duct-tape en verf, kroonkurk als bekken. Drumsticks kun je met een zijkniptang van een haarspeld afknippen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100