kan ik boulion trekken van kip en rund in een pan?

Ik vraag mezelf af of dit schadelijk kan zijn of zorgen voor sneller bederf?

Toegevoegd na 2 uur:
Eerst rund bot/merg koken en daarna rund eruit en kippen poten erin trekken, vlees eraf en 'bot boulion' van de kip trekken dus samen in een pan eigenlijk ja. Puur om een krachtige boulion te maken voor gezonde darmen bijv. Smaak is niet zo van toepassing. Om deze methode gaat mijn vraag.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hoezo de smaak is niet van toepassing? Als je dan toch de ,moeite doet kan je het beter meteen goed doen. Het is overigens niet nodig het in twee tijden te doen zoals jij voorstelt. Je gooit gewoon je kippenpoten en de rundsbeenderen in een pot. Je voegt er nog een flinke wortel aan toe, wat selder, ui en prei en dan nog wat kruiden zoals wat zout, peper, tijm en laurierblad en zet dat maar op een niet te hoog vuur. Eens het geheel kookt laat je dit op een laag vuurtje maar een uurtje of drie minstens trekken. Dit levert je een heel krachtige en nog lekkere bouillon op. Geniet van je bouillon en smakelijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100