Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe neutraliseer je teveel zout in het eten?

Ik heb een ovenschotel gemaakt dat door spekjes en een sausje te zout is naar mijn smaak. Hoe kan ik dat neutraliseren?

Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Is vlees te zout, voeg dan wat suiker toe om de te hartige smaak te neutraliseren
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Je bent je bron vergeten;-)
http://www.smulweb.nl/153683/artikel/Keukentips

Andere antwoorden (2)

Een klein beetje suiker toevoegen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Aardappelen inschijfjes erbij doen. Die nemen zout op.
En die kan je eruit halen ipv opeten.
Als het geheel niet smeuïg genoeg is om de aardappelschijfjes erbij te doen is aanlengen met water misschien een optie.
Met té zoute soep heb ik de aardappeltruc al diverse malen met succes toegepast.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing