Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

wat doet men best met de citroenschil om ze op te eten?

mixen? met of zonder wit ? enkel raspen? ...?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (2)

Het beste kan je de schil van de citroen raspen of heel dun snijden.
Zorg dat je het wit niet meeschilt of -raspt; dat is niet lekker (bitter).

De rasp wordt vaak toegevoegd aan taart, cake of desserts.
De schillen worden meestal meegekookt met stoofgerechten.

In de link een winkel waar je allerlei handig gereedschapkunt kopen om de schil van een citroen te halen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
In elk geval eerst goed wassen want citroenen worden ingesmeerd met een antischimmelmiddel.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing