Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Ja het is waar.
Bij een vers ei zit het ei-membraan vast aan de schaal en die laat maar moeilijk los.
Na een dag of tien is het ei wat uitgedroogd, waardoor het membraan is gekrompen en niet meer zo vast aan de schaal zit.
(Lees meer...)
AWM
16 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

Om op jouw vraag te antwoorden: Ja, uit ervaring heb ik vernomen dat jouw stelling waarheid geniet.

Op de vraag waarom dat zo is, kan ik tot mijn spijt geen antwoord geven.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
16 jaar geleden
Het eiwit is nog rul en blijft daarom aan de schil plakken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
16 jaar geleden
Hoeft niet, als je een vers gekookt ei pelt onder een lopende kraan gaat het zelfs sneller.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
16 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing