Hoe kan je een enorme knoflook adem snel laten verdwijnen?

ik heb een panini sate op maar ik stink nu een beetje, als je snapt wat ik bedoel. Dus hoe kom je snel van een stink adem af?

Weet jij het antwoord?

/2500

peterselie of muntblaadje neutraliseert de geur.

Om de geur na het eten van knoflook te verminderen kun je 2 dingen doen. Melk drinken of verse peterselie kauwen.

Bronnen:
http://www.omaweetraad.com/tipview.php?rub...

Koffie drinken!!! Koffie neemt echt dat soort geuren weg!!! Groetjes!

of in plaats van koffe drinken op een koffieboon kauwen (maar ja, wie heeft tegenwoordig nog hele koffiebonen in huis?)

Bij de drogist kun je tegenwoordig 'after garlic' kopen. Een soort pepermuntje, lekker fris en het werkt echt. Ik heb altijd een pakje in de keukenla liggen.

na het knoflook op een koffieboon kauwen of een paar takjes peterselie eten

Het schijnt dat een glas melk drinken ook helpt, dat las ik pas tenminste. Dat van peterselie of een pepermuntje of kauwgum pepermuntsmaak heb ik vaker gehoord en zal dus wel kloppen. Toegevoegd na 44 minuten: Ja, ik zie het nu, eerlijk verdiend dat minpuntje. Melk stond al genoemd. Toegevoegd na 46 minuten: Goh, dat minpuntje stond nog niet eens bij mij, hoi, hoi. Toegevoegd na 16 uur: Je kunt ook chlorofyl tabletjes kopen. Neem je die voor de maaltijd dan ruiken je ontlasting en je winden niet zo vies. Neem je die na de maaltijd, dan ruik je niet zo vies uit je mond.

Na het eten van knoflook een stukje pure chocolade eten en je tanden poetsen en weg is de mondgeur. Als je de nare lucht van knoflook wil vermijden, snij dan de kern uit de knoflook weg dan zul je niets ruiken.

Bronnen:
http://members.chello.nl/l.donk4/omasweb/K1.html

er is volgens mij helaas geen manier om snel van knoflookgeur af te komen. peterselie werkt nog t best maar om dat neutraliserend te noemen gaat wat ver. wel is het zo dat het voor degene die knoflook heeft gegeten het geurtje weg lijkt te zijn.

De zwarte zaadjes uit de groene kardamon-peul werken prima, en ook lang.

Heb er helaas nog geen afdoende methode voor gevonden, behalve een nachtje slapen, alle bovenstaande zaken helpen eventjes een beetje, maar je blijft het ruiken (en samen knoflook eten, dan ruik je het niet van elkaar, maar daar is je omgeving niet mee gebaat;-).

Ik neem een klein beetje maggi (wat je normaal in de soep doet). Dit neutraliseert de knoflookreuk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100