Waarom is de hagelslag wit?

Bij mijn melk chocolade gageslagen zitten er soms ook bij die gedeeltelijk wit zijn hoe kan dit??

Weet jij het antwoord?

/2500

Er bestaat witte hagelslag en witte chocoladevlokken. Waarschijnlijk was de vulmachine niet leeg van de ene soort. Toegevoegd na 3 minuten: Chocolade wat heel oud is slaat ook wit uit.

Echt wit? of gewon wat verkleurd? het kan zijn dat de suiker /cacao niet goed gemengd is geweest. Of het glansmiddel niet goed verdeeld. gewon foutje in de productie dat verder geen kwaad kan

Dat vast over de datum,oude chocolade slaat wit uit. Heb ik ook gehad en het komt de smaak niet ten goede. Je kan er niet ziek van worden maar ik zou het weggooien.

misch. is tie rot

Echt wit? Dan geldt het antwoord dat al als eerste gegeven is. Als je bedoelt dat bruine hagelslag wit is uitgeslagen, komt dat doordat de hagelslag op een te hoge temperatuur is bewaard. Het vet uit de chocola is dan naar buiten gekomen. Dat is niet schadelijk en het verandert ook niets aan de smaak.

Bronnen:
http://www.droste.nl/data/content/nederlan...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100