mag je meer dan twee bananen per dag eten?

Weet jij het antwoord?

/2500

tuurlijk het is fruit en fruit is gezond en het maakt niet uit hoeveel je er eet

Ja hoor, al eet je er 30 per dag, je krijgt er geen bekeuring voor.

Ik zie niet in waarom dat niet zou mogen. Het is goede bijvoeding. Ik zie mijn schoonzoon altijd vertrekken met twee of drie bananen als hij zijn dagelijks rondje van 100 km op de fiets start. Bij sommige mensen werkt het stoppend, bij anderen laxerend. Als je aan het lijnen bent zou ik er niet te veel nemen. Maar verder......gewoon, net als de aapjes!;)

Ja dat kan... Maar het is beter om te variëren met fruit! Dit is beter voor je stoelgang en zo weet je zeker dat je alle vitamines binnenkrijgt

het mag natuurlijk wel. banaan is alleen het enige fruit waar je dik van kunt worden. in banaan zitten veel suikers. deze suikers worden snel door het lichaam opgenomen. je ziet veel tennissers een banaan eten in de rust. wanneer je te veel suikers binnen krijgt, wordt dit omgezet in vet. nou valt dat bij 2 bananen nog wel mee maar als je dagelijks meer dan 2 bananen eet, kan het zijn dat je wat aankomt. natuurlijk is het ook beter om te varieren ;)

Je kunt best af en toe een banaan eten. Banaan is oké maar niet het meest gezonde fruit. Banaan is wel uitermate geschikt voor na het sporten, omdat het veel kalium en koolhydraten bevat die je na het sporten goed kan gebruiken. Maar het best is om te variëren.

Nee dat kan echt niet dan zou wel eens heeel ziek kunnen worden xD Kan geen kwaad hoor eet maar zoveel bananen als je wil

Ja, dat mag. Bananen bevatten meer suikers dan andere fruitsoorten, zoals appels, kiwi's of bessen. ook bevat een banaan niet zoveel vezels als ander fruit. het beste is om dagelijkse te variëren met fruit, maar als je moet kiezen tussen geen fruit of 2 bananen, ga dan zeker voor 2. Bananen zijn perfecte leveranciers van vitaminen en mineralen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100