waar vind ik recepten voor een goed vullende veggiemaaltijd met weinig calorieën, die ik makkelijk kan meenemen in je sporttas?

ik doe elke woensdagavond yoga van 18 tot 20 u. Nadien is er meditatie maar daar kan ik nooit naartoe omdat ik voor de yoga niet kan eten (kom recht van mijn werk, moet me altijd haasten en ben dan nog vaak te laat). Nu dacht ik om voortaan iets mee te nemen dat ik ter plaatse kan opeten.
Punt is :
- ik let wat op mijn gewicht, dus ben matig met vette dingen
- ik eet geen vlees, wel kaas, vis.
- Het moet meekunnen in de sporttas en niet in de ijskast hoeven (want die is er niet, noch op mijn werk, noch in de yoga). Dus het mag niet te "gevoelig" zijn
- het moet goed vullen. De yoga is intensieve yoga, dus niet ontspannen en rekken maar echt work out. Dus ik heb nadien om 20 u behoorlijke honger
- voordien eten heb ik al geprobeerd, maar ofwel moet ik dan om 16 u eten en heb ik toch nog honger om 20 u, ofwel is het te kort voordien en dat is niet oké heb ik al ondervonden.
het gaat ook over een echte maaltijd, het is mijn avondmaal. Als ik na de meditatie thuis kom is het 22.30 uur, dan eten is ook niet opportuun. Dus het moet echt een maaltijd zijn, geen tussendoortje zoals rijstwafel met kaas, banaan etc.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kijk eens op deze site; http://supersnelgezond.nl/category/vegetarisch/ Hier vind je veel maaltijden die je makkelijk in een diepvriesdoos o.i.d. mee kunt nemen. De site bevat ook glutenvrije- of zuivelvrije recepten en bevat vooral gezonde ingrediënten en de maaltijden zijn niet moeilijk en snel klaar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100