Kan iemand mij helpen zoeken naar een goed gezellig sfeervol betaalbaar eettentje/restaurant in Amsterdam?

1: Betaalbaar
2: sfeervol
3: goede keuken (niet te spicey)
4: goede service
5: gelegen ergens in het centrum (loopafstand station)
6: leuke bediening

kortom, een gezellig avondje eten in onze hoofdstad!

Weet jij het antwoord?

/2500

Maak je keuze: In stappen via http://www.iens.nl/restaurant/amsterdam/ Toegevoegd na 6 minuten: Aangezien ik tegenwoordig chinees eten prefereer, ga ik vaak naar New King Zeedijk 115, 1012 AV, Nieuwmarkt, Amsterdam, dat er iets mooier uitziet dan Wee King, ook op de Zeedijk. Natuurlijk is Sea Palace wel leuk, maar dan moet je beter weten wat je wil. Je kunt daar aan de eigenaresse vragen om een menu voor jou samen te stellen. Is veel duurder dan New King en zeer druk met toeristen.

Loopafstand van station weet ik niet meer, maar wat ik een erg leuke restaurantje vind in Amsterdam is Siriphon. Héérlijk eten.

Op de Zeedijk, dus op loopafstand van CS, wemelt het van de eettentjes: keukens uit alle windstreken. Zelf heb ik eens heerlijk gegeten bij Thais restaurant Bird. Het was er gezellig druk, de bediening was snel en het was zeer betaalbaar (10 euro voor een vegetarische maaltijd) en ze hadden lekker Thais bier. http://www.thai-bird.nl/ Maar er zitten zo'veel andere restaurants en eetcafés op de Zeedijk. Ik zou er gewoon eens doorheen wandelen, dan kom je vanzelf wel iet van je gading tegen.

't Fornuis in de Utrechtse straat: knus, romantisch, betaalbaar en lekker.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100