Kun je in de rest van Europa net zo wokken als hier in Nederland?

Ik bedoel dus voor 20€ de hele avond drinken en eten zoveel je wilt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In Belgie heb ik wel eens gewokt,iets duurder maar t zelfde principe.

Bronnen:
Eigen ervaring

Nee. Zoals het wokje thuis wokt, zo wokt het nergens.

is lopend buffet niet typisch Nederlands? en aangezien wokken meestal lopend buffet is... denk k dat het niet veel gedaan word in Europa

Nederland is zo goedkoop niet. Er zijn andere Europese landen waar de lonen lager liggen. Daar zal het wokken, als ze dat daar kennen, uiteraard goedkoper zijn.

De formule onbeperkt eten kennen ze op vele plaatsen, hoewel meestal zonder drank (tja, hoe kan dat nou ;-). Maar met wokken heeft het niets te maken hoor!

Wokken kennen ze alleen in Nederland. Ik heb het nog nooit ergens anders gezien. En voor die prijs zal het in het buitenland wel niet mogelijk zijn.

Ik denk het niet. Ik ben het nooit ergens tegengekomen. Maar er zijn vele landen in Europa waar je voor 20 euro echt een lekkere complete maaltijd kan eten, en dan niet in een wokschuur.

Alleen al in Torreveja in Spanje ken ik 5 wok retaurants, allemaal goedkoper dan in NL, waar wordt gewokt volgens hetzelfde recept als in NL. In Belgie ken ik er ook een paar. In Luxemburg dacht ik ook, maar ik ben dar niet zeker van. Conclusie: ze zullen dus we; overal zijn in Europa. Het is een chinees ding en geen Nederlands ding. Je eet in een wok restaurant voedsel en geen sociale lasten en hoge personeelskosten., zoals je bij een Nederlands restaurant eet. Voedsel is op zich niet duur, maar de personeelslasten zijn veel en veel te hoog.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100