Waar heb je een goede Sushi tent in Rotterdam. Liefst onbeperkt. & Als het mogelijk is met zo'n loopband, dat ziet er zo gaaf uit! Graag site erbij.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

OP deze link : http://www.zininsushi.nl/sushi-bar/Rotterdam Vind je sushi bars in rotterdam aangevuld met bezoekers beoordelingen.Bovenin de pagina kan je "Onbeperkt Sushi" selecteren waarna je alle restaurants te zien krijgt waar ze aan all you can eat diners doen. Op de site staan alle adressen, en websites vermeld (even op de naam klikken) Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar Sushi Qube (http://sushiqube.nl) en Moshi Moshi (http://www.moshirotterdam.nl)

Bronnen:
http://sushiqube.nl
http://www.moshirotterdam.nl
http://www.zininsushi.nl

Sumo en Shabu Shabu zijn beide prima gelegenheden om onbeperkt sushi te eten. Ze hebben geen loopband, maar wel prima personeel die het komt brengen. Prijzen liggen rond de 18 euro door de week tot 25 in het weekend. Drankjes zitten daar niet bij. Shabu Shabu is veel groter, Sumo is gezelliger (maar dat laatste is persoonlijk).

Voor sushi op een draaiende loopband, moet je bij Happy Sushi zijn. Ze zitten bij de Kruiskade om de hoek bij de Doelen. Maar daar is niet all you can eat. Ik zou zeggen google voor de website. Voor onbeperkt sushi raad ik je Sushi Qube bij de Hofplein aan. Vergeet niet te reserveren!! Eet smakelijk alvast ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100