Wat is het verschil tussen horeca type 2 en type 3?
Nu ken ik het verschil tussen natte en droge horeca inmiddels, maar horeca type 2 en 3 zijn me onbekend. Wat houden de verschillende types in en welke regels gelden er?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Uit eten & Bestellen. Vragen over dranken, koken, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Nu ken ik het verschil tussen natte en droge horeca inmiddels, maar horeca type 2 en 3 zijn me onbekend. Wat houden de verschillende types in en welke regels gelden er?
Ik let op de lijn en zeker met corona probeer ik maat te houden. Ik merk namelijk dat de coronakilo's er anders wel héél snel aanvliegen. Laatst had ik nog zo'n bakje bij de snackbar gehaald, want ja: een mens mag zichzelf toch ook weleens verwennen? Maar hoeveel gram friet zit er eigenlijk in zo'n wit bakje van de snackbar? Mayonaise heb ik thuis, dus ik heb niet zo'n bakje met een apart sausvakje besteld.
Bij restaurants kan het geen Michelin zijn toch want dat is 1, 2 of 3 sterren.
Vending machines zijn automaten waar je meestal eten of andere spullen uit kunt halen tegen betaling
Vraag me dit al lang af. Hoe kun je een gerecht bereiden (bijv. Een ovengebraad met aardappels) en dit later net zo lekker en vers opdienen? Hoe wordt dit in restaurants gedaan bijvoorbeeld? Neem aan dat zoiets niet 2 min de magnetron in wordt gegooid.
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing