kan je aardappelen ook voorgesneden kopen?

kan je in de winkel ook voorgeschilde en voorgesneden aardappelen kopen? ik vind het zelf teveel werk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt ze bij een gewone groentewinkel vaak ook speciaal voor jou laten schillen. Je verpakte zakjes die je in de supermarkt koopt met bijv. aardappelschijfjes die moet je na opening heel snel opmaken anders kun je de aardappelschijfjes weggooien want dan smaken ze nergens meer naar en worden papperig. Toegevoegd na 5 minuten: Het klaarmaken van zo'n pakje is minstens even veel werk als zelf een paar aardappels schillen en koken.

Ja, bij bijna elke supermarkt liggen de aardappelschijfjes voorverpakt in de koeling.

krielaardappeltjes, en voorgesneden frites liggen net als die schijfjes dus in de koeling. Als je aardappel schillen echt te veel moeite vindt, kun je die rode aardappels nemen. Die kun je met schil en al koken en eten. Ik weet niet meer welk ras dat is, maar je ziet ze wel liggen in de winkel

Ja hoor! Sowieso bij de plus heb je in de groentekoeling bij de aardappel producten zakjes met geschilde en voorgekookte aardappelen. Nog eventjes koken en ze zijn al klaar.

Ja, onder andere bij Albert Heijn, maar natuurlijk ook bij andere supermarkten. Er zijn zogenoemde A-merken, maar er zijn zeker ook huismerken die dit al in hebben. Gemak dient de mens ;)

Bronnen:
http://www.ah.nl/zoeken?rq=aardappels&glob...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100