Stinken Grieken uit hun mond?

Natuurlijk een beetje sarcastisch bedoeld, dus even wat meer uitleg.

Als ik ga Grieken (en dat doe ik heel graag), valt het me op dat in het Griekse eten heel veel knoflook verwerkt zit. Zowel in het vlees, groenten als de sauzen. Uiteraard is mijn adem dan een tijdje niet te genieten.

Is het zo dat het Grieks eten dat wij kennen dagelijkse kost is voor de 'echte Grieken'? Zijn zij immuun geworden voor de knoflookstank of rieken zij toch altijd de hele dag uit hun hacheltje?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, maar als de omgeving ook knoflook eet, dan ruiken ze het niet meer. Mannen die veel knoflook eten zouden ook een grotere seksuele potentie ontwikkelen, hoewel ze het met hun van knoflook stinkende adem misschien wat moeilijker zullen hebben om aan de bak te komen... Maar hoe komt het toch dat als je allebei knoflook hebt gegeten je het niet ruikt ? Simpel : knoflook zelf bevat zwavel. Dit veroorzaakt de sterke geur. Geur neem je vooral waar door de verschillen. Heb je zelf knoflook gegeten, dan ruik je eigenlijk de hele tijd je eigen knoflookadem, maar je reukorgaan went hieraan zodat je op de duur je eigen adem niet meer ruikt. Dus ook de knoflookadem van iemand anders ruik je dan niet meer.

Bronnen:
http://www.smulweb.nl/150476/artikel/Eet-m...

Het kan zijn dat de Grieken de groene hartjes uit de knoflook weghalen. Als je dat stukje verwijdert, dan ben je het grootste deel van de stank kwijt, zonder de smaak aan te tasten.

Ik denk dat de Grieken thuis ook iets anders eten dan wat wij kennen vanuit hun restaurant. Dat geld trouwens ook voor chinezen.

Ze stinken niet meer of minder dan Turken, Amerikanen of Nederlanders uit hun mond nadat zij knoflook hebben gegeten. De geur blijf je toch ruiken ook al eten ze het dagelijks. Overgens niet alleen de adem maar ook je zweet en je hele lichaamsgeur gaat er naar ruiken maar dan moet je wel een sterke neus hebben om aan iemands huid te kunnen ruiken dat ze knoflook hebben gegeten. Ruik maar eens bijvoorbeeld in je handpalm wanneer je knoflook hebt gehad. Bij honden die last hebben van vlooien of teken kun je knoflookcapsules geven. De geur die het veroorzaakt zorgt dat de vlooien en teken weggaan en blijven.

ik heb vroeger een Grieks vriendje gehad en die stonk niet echt uit zijn mond. Maar wanneer hij voor mij gekookt had ik wel! Ik denk dus dat je lichaam er aan wend.

IK DENK DAT GRIEKEN NIET MEER OF MINDER UIT DE MOND STINKEN DAN DE GEMIDDELDE MENS WIJ ZIJN EEN INDISCHE FAM EN GEBRUIKEN VEEL KNOFLOOK MAAR WIJ STINKEN NIET UIT DE MOND EEN KWESTIE VAN GOED POETSEN DENK IK

Is me nooit opgevallen dat Grieken of mensen uit andere knoflookgebruikende landen meer stinken dan wij als we knoflook hebben gegeten. Op een takje peterselie kauwen na het knoflook eten wil nog wel eens helpen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100