ik heb voor een recept eiwitpoeder nodig. Wie weet waar ik dat kan kopen en welk merk ik naar moet zoeken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Buiten de gespecialiseerde winkels kan je het slecht kopen althans niet in de supermarkt. De Tuinen heeeft het wel, maar bij ons is er bijv. niet zo'n winkel. Ik bestel het zelf altijd bij www.deleukstetaartenshop.nl omdat ik het vaak nodig heb bij het bakken van gebak. Ik wacht tot ik meerder spulletjes nodig heb en bestel het dan mee. Dit omdat ik het anders zonde van de verzendkosten vindt. Kijk op de site eens in de linker kolom bij webwinkel en klik dat aan. Zet in het zoekvenster dan 'ewitpoeder' en je ziet het staan. Toegevoegd na 15 minuten: Als je in de colom rechts kijkt bij; 'informatie over' zie je ook waar je het af kunt halen, ze hebben verschillende winkels maar ik weet niet waar jij woont dus.... Toegevoegd na 23 minuten: 100 gr. kost hier €2.95 en voor een keer icing maken heb je maar 10 gr. nodig. Ik zou dus als het alleen voor zoiets is, geen grote verpakkng kopen. Zo lang is het ook niet houdbaar.(ca. 6 weken)

Dit eiwitpoeder van Wilton is ideaal voor het stabiliseren van botercreme of in combinatie met glazuur. Zie link voor adres.

volgens google zou je het bij de Tuinen kunnen proberen, is er in ieder winkelcentrum wel een van. Of reformwinkel misschien

Er zijn talloze soorten eiwitpoeder, bijvoorbeeld van melk (wei), soja, hennep, aardappel, rijst, erwten. Er zijn talloze merken. Je kan het op allerlei plekken kopen, zoals De Tuinen, DA, sommige biologische/natuurvoedingswinkels. Welke soort en welk merk je kiest, is afhankelijk van wat je zelf wilt. Er is wel een klein verschil in smaak, soms een verschil in kleur, een verschil in voedingswaarden, en een groot verschil in prijs tussen verschillende soorten. Maar als er in een recept eiwitpoeder nodig is, is het vaak alleen om te zorgen dat je meer eiwit binnen krijgt met dat gerecht, en maakt het niet uit welke soort je koopt. Toegevoegd na 8 minuten: Er zijn overigens twee betekenissen van het woord eiwit, en het is ook daarvan afhankelijk wat voor poeder je nodig hebt. Vaak wordt proteïne bedoeld, een van de energieleveranciers (naast koolhydraten en vetten), in dat geval is bovenstaand antwoord van toepassing. Soms wordt ook letterlijk ei-wit bedoeld, dus het wit van ei, wat wel eens gebruikt wordt bij bakken. In dat geval heb je dus poeder nodig dat specifiek van ei gemaakt is. Waar je die kan kopen (afgezien van online), weet ik niet.

Eiwitpoeder van Funcakes kun je op onderstaande link kopen. http://www.spullenvoorjetaart.nl/checkout/cart/ Toegevoegd na 1 minuut: http://www.spullenvoorjetaart.nl/catalogsearch/result/?q=eiwitpoeder

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100