Hoe kun je plakjes gesneden ossenhaas goed van elkaar krijgen?

Als je bij de super een pakje gesneden ossenhaas koopt voor carpaccio, dan zitten de plakjes meestal zodanig aan elkaar vastgeklit, dat je ze niet mooi op een bord gelegd krijgt. Is er een "truc" om die plakjes goed van elkaar te krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Invriezen en dan loswippen.

Normaal gesproken hoort tussen iedere plak een plastic foclie te liggen, daarmee trek je het dan makkelijk omhoog. Volgende keer vragen of ze het op die manier voor je willen snijden. Voor nu: Pak een stokje ter dikte van een potlood. B.v. steel van een houten lepel oid. Draai het beginnetje van een plakje om het stokje en rol zo het plakje vlees aan het stokje. Op een bord weer uitrollen.

Ik heb gehoord dat het op kamertemperatuur hoort te zijn

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100