Kan je een smoothie maken met blauwe bessen, rode appel en komkommer?

Ik heb alleen maar komkommer, blauwe bessen en rode appel in huis, maar het probleem is dat ik morgen een smoothie moet hebben voor school

Toegevoegd na 46 seconden:
Ik heb wel gewoon yoghurt en melk

Weet jij het antwoord?

/2500

Blauwe bessen, rode appel, komkommer, yoghurt en melk, klinkt goed, maar: Ik mis een banaan OF havermout. Je hebt een van de twee nodig. Dat is de basis, daarna yoghurt of melk en vervolgens is het prima met komkommer (of spinazie) met appel en blauwe bessen. Twee vruchten is lekker, blauwe bessen is super gezond. Probeer het maar, hoewel je echt een banaan of een handje havermout nodig hebt.. Is er niet een buurvrouw/-man of vriend/vriendin die je even kan bellen en een banaan of kopje havermout lenen? Dat maakt het hele verschil. Nu wordt het een veel te vloeibare, waterige toestand.

Uiteraard kan je dit maken... de kleur zal echter niet echt aantrekkelijk zijn. Ik denk ook dat het qua smaak beter is om alleen de bosbessen te mixen met evenveel yoghurt als melk en er een zakje vanillesuiker en/of honing door te doen. Je kunt ook komkommer en appel samen mixen met water of yoghurt/melk. Het is wel lekkerder om er iets van meer smaak bij te doen zoals wat citroensap, 1 lepel honing en wat gehakte gember o.i.d. Komkommer is erg flauw van smaak. Verse kruiden als munt kunnen er ook erg goed bij als je dat toevallig ook in huis hebt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100