Bestaat er witte chocolade melk?

.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, deze bestaat in poedervorm. Erg lekker, ik heb het laatst eens bij de Jumbo gehaald, zit in van die portiezakjes voor een grote mok te maken. Weet helaas het merk niet meer. Toegevoegd na 4 dagen: Ik zag ze afgelopen zaterdag bij de Xenos staan! 1,50 voor een doosje met 8 zakjes.

Ja gelukkig wel! Bij de v&d kan je het bestellen in het restaurant. Zij hebben witte chocolade druppels die ze laten smelten met warme melk eroverheen. Erg lekker!

Ja, die bestaat. Witte chocolademelk kun je heel makkelijk zelf maken. Ingrediënten voor 1 personen *25 gr witte chocolade *Beker melk (1 dl) *Slagroom *kaneel *suiker Hulpmiddelen *steelpannetje *een kom Bereidingswijze Laat de witte chocolade au bain maire smelten, maak ondertussen de melk warm en voeg daar de witte chocolade aan toe. Goed kloppen zodat een luchtig geheel ontstaat. Voor de afwerking, klop de slagroom met wat suiker en kaneel. Ganeer de kop chocolade melk met de kaneelroom. Serveertips Je kan de chocolade ook in de melk laten smelten.

Bronnen:
http://www.smulweb.nl/recepten/1064068/Wit...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100