waarom drinken we champange?

ik doe een onderzoek en ik vraag me af waarom champange wordt gedronken. geef alsjeblieft snel antwoord.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is Champagne. Het wordt gedronken om alle al genoemde redenen. Maar soms ook om indruk te maken op je gasten, want als je "echte" champagne kan schenken, heb je het breed en er zijn mensen die vinden dat dat statusverhogend werkt. Als je het zou drinken omdat je dorst hebt, het lekker vindt, iets te vieren hebt, etc. kan je ook andere bubbels drinken, die qua smaak en kwaliteit net zo goed zijn, maar die hebben niet het imago van "rijk", "glamour" en "status". Er is een speciale info site van het promotiebureau van champagne. Google maar even.

Om de dorst te lessen..

omdat het zooooooooooooo lekker is. (binnen de tijd???)

Omdat het bubbeld en sprankelend is daarom wordt het gedronken op een feestelijke aangelegenheid.

Omdat het lekker is. Mooi meegenomen is ook dat het voor de lijnen je hoofdje de beste drank is. Proost.

Het is een symbool van feesten... Dus het is gebruik om te toasten als we iets belangrijks te vieren hebben, dan moet de champagne op tafel en de kurk moet geknald...

Voor de gezelligheid.

lekker , gezond, luxe ,klasse , tintelend en vrolijk.

Champagne wordt gebruikt bij overwinningen van bijvoorbeeld sportevenementen. Ook drinken we een glaasje champagnewijn als we iets anders te vieren hebben. En één van de bekendste redenen om champagne te drinken is tijdens de jaarswisseling. We gaan oud en nieuw letterlijk knallend tegemoet als we de kurk van de champagnefles halen. Bij een geslaagde oudejaarsavond hoort toch écht een glaasje champagne.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100