Hoe moet je vodka drinken gemengd met appelsap?

We geven een feestje en willen ons eens goed laten gaan. Iedereen blijft slapen dus van alcoholcontrole hebben we geen last.
Vodka is rond de 35 procent alcohol. Wanner we deze mengen met appelsap smaakt het waarschijnlijk beter.

Hoeveel mag men per persoon hiervan nuttigen (dus vodka gemengd met appelsap), zodat we niet afgevoerd moeten worden? Dus max aantal cl in welke tijdspanne?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Jus d'orange is een lekkerdere oplossing. Ongeveer 1/5 wodka op 4/5 jus d'orange. Cola gaat ook goed :-D zelfde verhouding. Hoeveel je op kunt hangt er per persoon vanaf. Lichaamsgewicht en omvang speelt een rol, en ook hoe ervaren iemand is als drinker. Met zijn 4en een liter wegwerken moet wel lukken zonder er ziek van te worden. Maar: Luister vooral allemaal naar je lichaam en als iemand eerder afhaakt daar niet flauw over doen. Iedereen reageert anders op sterke drank. Drink ook niet te snel achter elkaar, hoe sneller je "tankt", hoe groter de kans dat er mensen gaan overgeven. Fijne avond :-D

Gewoon een 4 cl borrelglaasje erbij. Of twee als je dat beter vindt smaken. Het gaat om standaardglazen. Als je in een normale tempo standaardglazen drinkt, hoef je niet afgevoerd te worden... Ieder standaardglas heeft dezelfdfe hoeveelheid alcohol erin zitten.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Standaardglas

Vodka en Wodka is werkelijk met alles te mixen! En ook met alles lekker! Ik hou het bij spa rood met een scheurtje aanmaak limonade.. Beetje afhankelijk van het publiek hoeveel ervan genuttigd kan worden. Ik persoonlijk zou het houden bij 2 longdrinks per uur. Toegevoegd na 32 seconden: 1derde vodka, 2derde mixdrank

Hier is geen standaard voor te geven. Ik kom voor mijn werk veel in Polen en Rusland en Vodka mengen is spotten met de goden volgens hun. persoonlijk vindt ik pure Vodka ook het lekkerst mits het een echte goede zuivere Vodka is. bepaalde merken kun je inderdaad beter mixen anders is het echt niet te drinken. Probeer eens Russian Standard of Bison Vodka( met de grasspriet er in) Terug komen op de vraag denk ik dat je gemengd wel een stuk of 4 per uur kunt aanhouden

Wodka met jus is lekker, maar kan je niet van doordrinken. 1 borrelglas wodka in een longdrinkglas bijvullen met 7-up is heerlijk en daar kan je heel veel van op, zonder misselijk te worden.

Als je vodka wil mixen, is heel lekker met redbull. Tenminste mijn method..

In tegenstelling tot bier en wijn, merk je van (pure) wodka een lange tijd niets en slaat dan opeens toe. De werking van de alcohol gaat veel langer door. Tegen de tijd dat je met Wodka denkt 'ik heb genoeg' ben je al te laat. Als je dan over gaat op (koolzuurhoudend) water, word je nog verder dronken van het water. Echter zal dit niet gebeuren, als je met z'n 4-6 mensen 1 fles drinkt. Mengen met appelsap? Met sinaasappelsap is bekend, met up (sprite, 7-up, of cola etc) ook, maar met appelsap ken ik nog niet. Maar probeer het uit, je kunt wodka met bijna alles mixen. Houdt in het begin 1 glas (4cl) wodka aan per glas fris. Een cocktail bevat meestal 1,5-2 glazen (6cl) wodka.

De waarschuwing dat vodka plotseling toeslaat, kan ik beamen - bijna van het ene op het andere moment ben je als een balletje.... Ik vind vodka met tonic het lekkerst gemixed, of als bloody mary : tomatensap, scheutje tabasco, beetje selderijzout en versgemalen peper, en citroenschijfjes. Je kunt dit vantevoren mixen in een grote kan, en in de koelkast (of buiten!!)zetten voor gebruik.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100