is het goed dat je geen fruit eet maar wel sinaasappelsap drinkt?

Of andere fruchtendranken kan het fruit vervangen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt het best vervangen maar neem dan wel de pure sappen, niet de dubbelfrisdingen en vervang liefst maar 1 van de 2x fruit door sap omdat je vaak de vezels mist (al heb je natuurlijk ook nog sinsaasappelsap met vruchtvezels). Maar: beter sap dan geen vruchten denk ik dan maar. http://www.sante.nl/gezondheid/tip-fruit-vervagen-door-sap.php

fruit moet je vooral eten om vitamine C. op de verpakking van deze dranken staat wel welke vitaminen er in zitten. Dus als je genoeg drinkt, kan dit het wel vervangen.

Nee. versgeperste sinaasappelsap wel. Maar pakken uit de supermarkt niet. Er zit heel weinig fruit in.vaak maar 5%. Zoveel kan jij niet drinken. ook zitten er veel stoffen in die minder goed voor je zijn zoals extra suiker en allerlei zuren. Je zou wel fruit kunnen bewerken zoals jij het lekker vind. een geraspt appeltje oplepelen. of een banaan door de melk mixen of door yoghurt. geen suiker en andere ongezonde dingen toevoegen anders doet het meer kwaad dan goed.

Als het zelfgeperst is kan het wel, maar je kunt beter meerdere soorten fruit eten omdat daar weer verschillende dingen inzitten. Sinaasappelsap uit de winkel zit veel water enz. daar heb je niet veel aan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100