Is limonade siroop slecht voor de lijn?

Als je niet zo van water drinken houd en je toch je hoeveelheid water per dag binnen wil krijgen is het dan slecht om limonade siroop / ranja te gebruiken? in de goedkoopste fles van de c1000 zitten 60 kcal per 100 ml en de rest van de voedingswaarde is te verwaarlozen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Limonadesiroop is bijna pure suiker, je kunt bijvoorbeeld wel maar een heel klein scheutje er in doen. Zo heb je water met een smaakje in plaats van Ranja. Groene thee is ook goed om te drinken. Toegevoegd na 54 seconden: Maar alleen maar ranja drinken is niet zo goed vootlr de lijn denk ik.

je kunt wel slimpie gebruiken, daar zit geen suiker in maar wel weer aspartaam! Toegevoegd na 18 seconden: is ook een limonade siroop

Ranja is uitsluitend suiker. In de praktijk drink je water met suikerklontjes en een kleurtje., Natuurlijk is dat niet goed voor de lijn (en 120 calorieen in één (klein) glas ranja vind ik nogal wat. Neem er daarvan 5 per dag en je hebt een extra warme maaltijd achter je kiezen. Gezonde voedingswaarde heeft het inderdaad totaal niet ; nogmaals, pure suiker. Water drink je niet omdat je er van houdt (hoewel, ik persoonlijk wel), maar omdat je dorst hebt, en vocht nodig en het is gezond. Wil je dat pertinent niet omdat alles lieverkoekjes moet zijn, OOK als je lijnt, neem dan limonadesiroop zonder calorieën, zoals Slimpie of Ranja Light. Ook stukken beter voor je tanden.

zoals alles: met mate!

Er zit erg veel suiker in, en van veel suiker wordt je dik! Maar een x'tje kan geen kwaad natuurlijk.

Ga wat meer bewegen als je wil afvallen en klein beetje zoetstof kan dan echt geen kwaad. Wat ook lekker is in water is citroen sap kun je kopen in de supermarkt. Die combi val je nog beter van af. Blijf bewegen !

Siroop bevat suiker, strikt genomen word je er niet slank van. Wat je de rest van de dag eet/drinkt en doet is ook van invloed op de lijn. Als water geen optie is zou ik er niet krampachtig mee omgaan. Gewoon lekker gaan drinken. Dorst is ook zo wat.

Limonade is niet goed voor de lijn. Water is noodzakelijk voor je gezondheid. Je kunt zelf limonade met heel weinig calorieën maken door het gebruik van wat vruchtensap (citroen bijvoorbeeld) en Stevia. Stevia is een natuurlijke zoetstof. 1 druppel in een glas water en het is zoet. Het bevat bijna geen calorieën. Je kunt het kopen bij de reformzaak e.d.

Op zich hoeft een voedingsmiddel niet slecht te zijn. De hoeveelheid, in verhouding tot wat je in totaal eet of drinkt, is belangrijk. Water heb je nodig als bouwstof maar vooral ook als oplosmiddel voor het transport van voedings- en afvalstoffen. Hoe meer stoffen er in het water zitten dat je drinkt des te groter is het volume aan water dat je nodig hebt om die stoffen te verwerken. Drink je limonade in plaats van water dan moet je een groter volume aan vocht drinken om de suikers te verwerken. Omdat je een liter of twee vocht per etmaal nodig hebt is het wel belangrijk waaruit dat vocht bestaat. Een glaasje limonade is geen probleem maar twee liter limonade loopt fors op aan suikers. Je kunt beter thee drinken of het water op smaak brengen met wat muntblaadjes of citroen. Zoals elders genoemd kan een drupje stevia helpen als je van zoet houdt. Zelf voeg ik graag wat koolzuur aan mijn water toe en een heel klein beetje Keltisch zeezout (sel gris). Zo maak ik mijn eigen mineraalwater, dat eerder wat zoetig smaakt dan zout.

Dit hangt af van de mate waarin je het verdunt.Want weet wel, het overgrote deel van limonade bestaat uit suiker.En veel suiker werkt niet echt bevorderlijk voor de lijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100