Muntthee varianten

Regelmatig zet ik een pot verse muntthee: pluk een flinke bos munt uit de tuin, spoel het een beetje af, kneus de blaadjes en doe ze bij het gekookte water. Dan doe ik er nog een beetje honing bij en laat 't trekken.
Nu ben ik benieuwd naar tips, wat kan er nog meer bij en zijn er lekkere varianten op?

Weet jij het antwoord?

/2500

Op de marokkaanse manier: een (ongeveer) eetlepel chinese thee in de theepot doen(voor meerdere koppen thee). Daar doe je een beetje gekookte water in om zo de thee te wassen, het water schenk je weg zodat de thee in de pot blijft. Herhaal dit nog eens Als de Chinese thee schoon is, schenk je weer hete water in de pot en doe je wat schone takjes munt in de theepot en dit zet je op het vuur zodat de munt en de Chinese thee goed intrekken. Hoop dat het duidelijk is. Verder kun je ook ieder andere theesmaak gebruiken en daar wat munt indoen voor wat extra smaak.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100