Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Op deze pagina vind je alle vragen over Eten & Drinken. Specifieke vragen over dranken, koken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de subcategorieën.

Nieuwste vragen

Waar worden je bananen zacht van?

Soms liggen je bananen 2 dagen in de fruitschaal (binnen, in de keuken) en worden ze al zacht.

Ik heb ze nu in de koeling gelegd, daar werden ze wel deels zwart van buiten maar bleven ze wel goed hard. Van binnen was de banaan nog gewoon geel. Vervolgens legde iemand anders ze weer terug in de schaal omdat ie beweerde dat het kwam door de koelkast dat ze zacht werden.

Nu weten we het dus niet. Wat klopt?

Wat is een vervanger voor tomatensap bij een Bloody Mary cocktail?

Ik lust graag kruiden in alcoholische dranken. De alombekende is natuurlijk tomatensap met vodka en kruiden. Maar wil niet altijd tomatensap drinken :)
Deze kruiden heb ik tot mijn beschikking: (zoek dus eigenlijk iets cocktails achtig dat zeer gemakkelijk te maken is, maar cola met onderstaande kruiden smaakte erg vies...
Deze kruiden bezit ik:
1) Lea & Perrins: Worcestershire sauce
2) Tabasco Brand (wat is het stevigste: tabaco brand, tabasco Habanero sauce of Tabasco Peper sauce?)
3) Tobasco Habanero sauce
4) Tajin Classico
5) Tobasco Pepper sauce
6) limoensap en citroensap
7) Mix spaghetti kruid

I

logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing