Heeft iemand een leuk idee voor een familie-uitje voor 30 personen in Noord Holland? (zie toelichting)

In verband met een 40-jarig huwelijksfeest wordt er iets leuks georganiseerd in Noord Holland.
Het gaat om een groep van 30 man. De leeftijd varieert van 5 tot en met 80. Dus het mag niet al te inspannend zijn anders is het niets voor de ouderen.
Het wordt gehouden in de lente van 2011 dus we moeten rekening houden met het weer. Dus geen activiteit waarbij er een groot probleem ontstaat bij slecht weer.
Budget circa € 2.500,--.

Iemand leuke ideeen?

Toegevoegd na 45 minuten:
Er moet ook eten bij zitten omdat er ook mensen van ver komen die weer terug moeten met de auto.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Verzamelen in de Zaanse schans en van daaruit een stukje over de Zaan varen, gecombineerd met bezoekje aan het museum.

Oud hollandsche spelen (echt iets voor alle leeftijden, klinkt oudbollig maar is echt heel leuk), met een hapje na afloop. http://www.deharmonie.nu/index.php Moorddiner (even googelen en je hebt er gelijk een stuk of tien) Historische driehoek http://www.museumstoomtram.nl

Madurodam, keukenhof, Dagje Amsterdam-varen in de grachten.

Wij gaan deze maand met de familie (20 personen) naar Museum BroekerVeiling, de oudste doorvaargroenteveiling ter wereld. We krijgen een rondleiding, inclusief boottocht, en doen zelf ook mee aan een speciale veiling. Ook gebruiken we daar een uitgebreide koffietafel.

Bronnen:
www.broekerveiling.nl/

huur een paar zeil boten en ga zeilen op het Ijsselmeer.

Bel eens met een rondvaartonderneming in Amsterdam. Zij hebben veel contacten met horeca, musea, attracties en kunnen jullie dag perfect verzorgen.

wij zijn een keer in een dorpje geweest, ik dacht zuid-scharwoude, daar was een authentieke kruidenierswinkel. de rondleiding was heel leuk en vooral voor ouderen een feest van herkenning. en in opmeer heb je een gelegenheid met oud-hollandse spellen. Toegevoegd na 14 uur: het was bouwens in noord scharwoude en loek in opmeer.

http://www.drouwenerzand.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100