Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe heet die ene film van tom cruise met balletjes die de toekomst kunnn voorspellen ?

Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
1.9K
Ritsuka
8 jaar geleden
Het zijn niet de balletjes die voorspellen, het zijn 3 sterk helderziende personen die de voorspellingen doen, en dat rapport komt in zo'n balletje binnen. Mooie film.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Dat is "Minority report", uit 2002.

In 2054 is er een speciale eenheid van de politie in Washington D.C., Pre-Crime genaamd. Deze heeft als doel toekomstige moordenaars te arresteren voordat ze die moord plegen, en ze zonder proces in een permanente slaapstatus brengen. Pre-Crime baseert zich hierbij op de visioenen van drie genetisch gemodificeerde mediums, "precogs" genaamd, die foutloos de toekomst kunnen voorspellen. De precogs drijven hun hele leven in een bad. Zodra ze een visioen krijgen over een moord geven ze de namen door van toekomstige dader en slachtoffer, de tijd waarop het gebeurt en beelden van de misdaad. De namen worden gegraveerd in twee houten ballen, en de beelden verschijnen op een glazen scherm. Tom Cruise speelt in de film John Anderton, de hoofdcommissaris van Pre-Crime.
(Lees meer...)
Amadea
8 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding