Is het normaal als je heel vaak een liedje in je hoofd hebt en het dan op de radio komt?

Ik heb echt niet normaal vaak een liedje in mijn hoofd dat dan maximaal een half uur later op de radio komt.Is dit normaal?:)

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou zeggen dat het puur toeval is, meestal heb je een op dat moment populair liedje in je hoofd en populaire liedjes worden meestal vaak gedraaid op de radio.

Nee dit is niet normaal en niet iedereen kan dat. Maar dit kan gewoon voorkomen als je het echt vaak heb is het misschien mogelijk dat je 'speciaal' bent. Toegevoegd na 1 minuut: Het kan natuurlijk puur toeval zijn, als het populaire liedjes zijn of nieuwe liedjes is de kans groot dat die liedje vaak op de radio draait.

Ik denk dat je, zonder dat je ervan bewust bent, de voorstukjes hebt gehoord van wat ze komend uur gaan draaien. Daardoor heb je al een piepklein deel van een liedje gehoord en blijft het in je hoofd hangen.

Dat is heel normaal. De andere liedjes die je in je hoofd had vergeet je, maar de liedjes die je even later ook op de radio hoort, onthoud je, en na een tijdje lijkt dat dan heel vaak te gebeuren. Ga morgen maar eens de hele dag opletten hoeveel mensen je ziet met een blauwe sjaal. Of een bruine tas. Dan lijken het er ineens heel veel meer te zijn, puur omdat je er op let.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100