Hoe kan je je relaties bij sims 3 aanpassen?

Ik heb perongeluk te snel op voltooien geklikt toen ik sims creëren af wilde sluiten en nu heb ik niet de kans gehad om de relaties tussen de sims te veranderen, gevolg: iedereen is kennissen van elkaar en niet broers en zussen en vader en moeder. Ik vind het echt heel vervelend want overnieuw beginnen kan ook niet want ik heb egt 3 uur aan die familie gewerkt, maar ik wil wel dat de relaties goed zijn. Mijn vraag: weet iemand hoe je de relaties in sims 3 aan kan passen na sims creëren, met bijvoorbeeld een cheat? Ik heb wel op sites gekeken maar dat is in het engels en ik kan wel goed engels alleen ik snap er niks van want daar zijn alle namen anders... Dus misschien kan iemand mij ook uitleggen wat ik volgens deze link moet doen: http://www.gamefaqs.com/pc/936498-the-sims-3/answers?qid=75092 of deze: http://wiki.answers.com/Q/How_do_you_change_relationships_on_sims_3_within_the_sims_houshold

Alvast heel erg bedankt!
Liefs

Weet jij het antwoord?

/2500

ja, als je nog in het spel zit dan kun je (links onderin) op zoiets als 'terug' klikken, vóórdat je een huis/kavel hebt gekocht. Dan ga je automatisch weer terug geloof ik.

Probeer het eens door de cheat: testingcheatsenabled true (de spatie moet er tussen zitten, anders werkt deze niet!) in te voeren. Je kunt daarmee heel veel dingen doen die normaal niet mogelijk zijn. En dan moet je ook de relaties aan kunnen passen in de relatie bar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100