Weet iemand goede downloadsites voor muziek?

Ik zoek downloadsites om muziek te downloaden. Mijn voorkeur ligt bij aziatische pop muziek (Chinese pop, Korean pop) en gewoon engelstalige. Iemand suggesties? :) Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Van Youtube downloaden met de youtube downloader en converter. Zo makkelijk

http://www.video2mp3.net/ Je download dan het geluid van een video, dus dan kan je makkelijk liedjes downloaden.

Zelf gebruik ik ‘Spotify’. Je kunt het programma gratis downloaden en muziek via stream luisteren. Ze hebben een grote bibliotheek met albums en losse nummers. Artiesten hebben toestemming gegeven om hun muziek daar beschikbaar te stellen. Enige nadeel: als je hele albums luistert, dan heb je af en toe wat reclame tussendoor. Als je losse nummers luistert, dan heb je daar eigenlijk geen last van. Spotify kent ook een betaalde account. Dan heb je geen last van reclame en waarschijnlijk zijn er nog meer voordelen.

Bronnen:
http://www.spotify.com/nl/

Je kunt op youtube zelf een playlist aanmaken! Met mobiel prima overal te beluisteren en je bent geen extra geheugen kwijt.

Pirate Bay. Wel illegaal, maar dat is altijd zo met downloaden.

www.youtube-mp3.org Gebruik ik. Je moet de url van een youtube invoeren en dan maakt de site er een mp3 van. Dat alles binnen 6 seconden.

Ik gebruik een programma: Pirate. Als je even googlet kom je het wel tegen. p.s het is legaal Toegevoegd na 15 seconden: je moet daar zoeken op naam of artiest

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100